Apelați cu încredere la noi pentru următoarele servicii de

Montaj și reparații jgheaburi și burlaneMontaj Jgheaburi și Burlane


Proiectăm sisteme pluviale pentru case, vile și blocuri conform regulilor de montaj jgheaburi și burlane, oferim consiliere pentru achiziția materialelor la cel mai bun preț și efectuăm montajul în cel mai scurt timp.


Preț montaj jgheaburi și burlane


Reparații Jgheaburi și Burlane


Efectuăm reparații sisteme pluviale pentru case, vile și blocuri - în regim de urgență. Acolo unde este nevoie, intervenim cu nacelă mobilă - înălțime maximă 20 metri.

  • Înlocuim jgheaburile, burlanele și coturile deteriorate
  • Reparăm elementele de prindere
  • Curățăm și desfundăm jgheaburile și burlanele blocate cu frunze, ramuri etc.

Preț reparații jgheaburi și burlane
Proiectarea și instalarea sistemului pluvial

Reguli de montaj pentru Jgheaburi și Burlane

Dimensiunile pentru jgheaburi și burlane se aleg în funcție de suprafața acoperișului și cantitatea de apă ce trebuie colectată și evacuată.

Numărul necesar de jgheaburi și burlane se va calcula în funcție de arhitectura casei și a acoperșului. Lungimea jgheaburilor trebuie să fie egală cu cea a streașinii, iar distanța dintre burlane să fie de maxim 8 metri. Burlanele se vor poziționa la colțurile caselor, fără a afecta arhitectura casei. Panta jgheaburilor trebuie să fie între 2 și 5 mm pe metru.

Distanța dintre cârligele de susținere a jgheaburilor trebuie să fie de maxim 90 cm, pentru o bună susținere care să nu permită deplasarea sau înclinarea sub sarcină (apă abundentă, zapadă). Distanța dintre colierele pentru burlane trebuie sa fie de maxim 3 m, iar în dreptul îmbinării burlanelor este necesară montarea unui colier. Cotul de evacuare se va monta la 20cm înălțime față de sol.

La capetele jgheaburilor montam capace, iar după montarea bordurii de streașină montăm bride de jgheab lângă fiecare cârlig.

Solicitați o ofertă de montaj și reparații jgheaburi și burlane pentru case, vile și blocuri:

Preț montaj jgheaburi și burlane
 
Socoteală curată, prietenie de lungă durată

Etape de
Montaj și Reparații Jgheaburi și Burlane 
Jgheaburi și Burlane

Prețuri materiale


Prețuri sisteme pluviale acoperișuri
Efectuăm montaje și reparații Jgheaburi și burlane în

ZONA DE ACOPERIRE