APELAȚI CU ÎNCREDERE LA NOI PENTRU URMĂTOARELE SERVICII

Montaj acoperișuri

Țiglă metalică, ceramică, șindrilă și tablă cutată


O echipă de meșteri cu experiență în montajul acoperișurilor de case, vile și blocuri vă stă la dispoziție.

Dincolo de aspectul estetic, acoperișul trebuie să aibă o structură rezistentă și să asigure protecția în fața tuturor intemperiilor. Un acoperiș bine montat, care să nu necesite reparații timp îndelungat, împreună cu o bună izolație, reprezintă o investiție ce va aduce economii pe toată durata de viață.

De asemenea, montăm ferestre de mansardă, iluminatoare, jgheaburi si burlane. Construim șarpante, efectuăm lucrări de dulgherie și izolații acoperișuri.


Preț montaj acoperiș țiglă metalică, ceramică, tablă cutată sau șindrilă

Reparații acoperișuri

Țiglă metalică, ceramică sau case istorice


Efectuăm reparații de urgență pentru toate tipurile acoperișuri, inclusiv pentru blocuri și case istorice. Intervenim cu utilaj cu nacelă până la 20m înălțime.

Remediem scurgeri și infiltrații, refacem izolația, înlocuim elementele din tablă sau ceramică sparte sau deteriorate. Executăm reparații pentru șarpantă și înlocuim jgheaburi și burlane.De asemenea, efectuăm diferite lucrări de mentenanță si îmbunătățire a acoperișului:

  • Montaj ferestre acoperiș
  • Montaj și reparații izolație coș acoperiș
  • Montaj parazăpezi

Înlocuiri acoperișuri


Recomandăm înlocuirea acoperișului case, vilei sau blocului atunci când repararea sa nu mai este o soluție viabilă. Înlocuirea acoperișului începe prin demontarea acoperișului existent:


  • Demontăm jgheaburile şi burlanele
  • Desfacem streașinele
  • Demontăm învelișul actual.

De asemenea, verificăm starea șarpantei și efectuăm lucrările necesare de dulgherie acoperiș. Urmează montajul acoperișului nou.

Preț înlocuire acoperiș
Pași necesari pentru

Montajul unui acoperiș


După verificarea și pregătirea șarpantei, începem montarea foliei anticondens/barieră de vapori. Peste folie montăm șipci verticale și orizontale, cu rol de susținere, dar și pentru a asigura ventilația acoperișului. Urmează să montăm cârligele pentru jgheaburi și bordura de streașină. Top pentru ventilație montăm elemente tip pieptene sau plasă care permit circularea aerului, dar împiedică pătrunderea păsărilor. În funcție de proiect, montăm dolii cu etanșare și plăci de îmbinare cu zidul.

Urmează montajul țiglei, începând de jos în sus. În cazul acoperișurilor cu 2, 3, 4 ape se montează coama folosind bandă/burete de etanșare, cât și ruperi de pantă. Încorporăm în montaj acoperișului și coșurile sau ferestrele tip Velux. Pe margini, montăm borduri fronton cu colector.

Ultimul pas al montării acoperișului este instalarea opritorilor de zăpadă. În continuare, montăm restul de jgheaburi și burlane.

Etapele de montaj acoperișuri sunt asemănătoare pentru cele din țiglă metalică, tablă cutată și fălțuită. Montajul țiglei ceramice aduce elemente în plus care țin de îmbinarea, fixarea, izolarea și ventilația acoperișului. În schimb, un montaj de șindrilă bituminoasă se face direct pe astereală (scândură sau plăci OSB).

Preț montaj acoperiș țiglă metalică, ceramică, tablă cutată sau șindrilă
 
Socoteală curată, prietenie de lungă durată

Etape de
Montaj și reparații acoperișuri 
Reparații acoperișuri

Prețuri materiale


Prețuri materiale reparație acoperișurI
Efectuăm montaje și reparații acoperișuri în

Zona de acoperire