AcoperisuriCase Decra - Light Roof Systems
Decra - acoperişul perfect. Calitate fara compromisuri

servicii-header

Paleta de culori

Culori DecraDisponibil in sase profiluri distincte, ce includ cea mai mare selectie de sisteme de fixare ascunse, un acoperis DECRA va accentua stilul ansamblului tau actual sau ii va oferi un aspect nou.

Indiferent de stilul dorit alegeti un acoperis acoperit cu piatra naturala DECRA selectati profilul ce va place si va bucurati de performanta si culoare.

Sistem operational

Expo Test Construct prin dezvoltarea unui numar tot mai mare de parteneri este pregatita sa raspunda cerintelor fundamentale pe care un dezvoltator le solicita unui furnizor:

  • elaborarea solutiilor tehnice in concordanta cu destinatia proiectului
  • incadrarea in costuri, asigurarea in timp util a stocurilor necesare
  • respectarea planificarii initiale a executiei si a montajului sistemului de acoperis astfel incat sa nu fie afectate celelalte categorii de lucrari.

Prin intermediul suportului activ ce il desfasuram in parteneriat cu partenerii, specialistii Expo Test Construct pot pune la dispozitia companiilor de investitii imobiliare sau constructorilor, informatii, suport tehnic si schimb de know-how in ceea ce priveste solutiile tehnice Decra.

Prin amplasarea geografica a partenerilor Decra se pot dezvolta, simultan, mai multe proiecte pe intreg teritoriul Romaniei.

Gradul ridicat de specializare, experienta acumulata in timp au permis ca Expo Test Construct sa devina alegerea perfecta pentru executia unor obiective diverse: hoteluri, spitale, scoli, complexe studentesti, cladiri de birouri, locuinte unifamiliale etc. Pentru obiectivele rezidentiale sistemul de acoperis Decra disponibil in culori calde naturale, ofera un plus de siguranta si confort.

Contactati-ne

Adresa: B-dul Biruintei nr.1 – Pantelimon, jud. Ilfov, la intrarea în Complexul Lebada
Telefon: 021.314.53.99
Mobil: 0744.30.46.36 / 0731.06.61.40
E-mail: office@testconstruct.ro

Trimiteti-ne un mesaj

 

Newsletter