AcoperisuriCase Decra - Light Roof Systems
Decra - acoperişul perfect. Calitate fara compromisuri

servicii-header

Despre Expo Test Construct

Infiintata in 2003 la initiativa unei mici echipe de tineri entuziasti, Expo Test Construct s-a impus incet dar sigur ca un lider pe piata romaneasca de roofing.

Distributia, montajul si proiectarea solutiilor personalizate pentru sistemele de acoperis cu invelitori metalice Decra Icopal sunt domeniile in care Expo Test Construct obtine rezultate excelente.

Activitatea comerciala Decra Icopal vizeaza atat solutiile personalizate pentru casa dvs, dar si proiectele clientilor institutionali

Astazi, Expo Test Construct dispune pentru proiectele dvs de resurse umane importante (peste 70 de angajati structurati in 15 echipe de proiectare si montaj), expertiza tehnica avansata si capacitate financiara pentru a acoperi toate etapele obligatorii in realizarea unui sistem de acoperis complet.

Conceptul Decra

Designul unic sistemelor Decra Acoperis ofera o avantaje semnificative in materiale de acoperire traditionale. Decra inseamna siguranta si securitate crescuta în timp cu ajutorul unui acoperis usor.

Modulele Decra sunt constituite dintr-un miez de otel cu galvanizare de calitate, cu o acoperire multistrat pentru protectie si un finisaj de suprafata granular, oferind aparenta tiglelor traditionale din ceramica sau beton combinata cu performante exceptionale.

Decra inseamna:

  • Manevrare usoara
  • Instalare rapida
  • Durabilitate exceptionala
  • Costuri scazute de intretinere

Decra si mediul

Cu Decra protejam resursele planetei

Miezul tuturor componentelor sistemului Decra este fabricat din otel, materialul cel mai reciclat din lume, iar acest lucru a fost valabil pentru ultimii aproximativ 150 de ani. Toate noile tehnologii de fabricarea oțelului se bazează pe introducerea unor cantități mari de oțel reciclat pentru a crește eficiența cuptoarelor. De fapt, noul oțel are de obicei un conținut de oțel reciclat de circa 25%, cu o similară, insa procentul creste pentru reciclarea ulterioară, la sfârșitul duratei de funcționare. Alegem Decra, alegem sa ne protejam resursele.

Eficienta poate fi prietenoasa cu mediul

In prezent, in UE, aproximativ 22% din consumul de energie se regaseste in transporturi. Un metru cub de placi Decra acopera aceeași zona acoperis ca intre 6 si 12 de metri cubi de invelitoare ceramica sau tigla de beton si, in numărul de paleti necesar ar fi 8 de beton sau de ardezie la un palet Decra. In termeni simpli, 8 camioane sunt necesare pentru a livra dale pentru aceeași zona acoperis ca un camion care contine placi de Decra. Decra reduce in mod evident, cererea globala de combustibilii fosili si a emisiilor de gaze pe baza de carbon.

Departamentul de cercetare de la Decra ICOPAL  lucreaza in prezent pentu inlocuirea singurei subtante chimice inglobata in lacul acrilic transparent care se aplica pe exteriorul granulelor de piatra naturala si are rolul de a impiedica formarea muschilor si lichenilor, cu oxizi metalici care au acelasi efect

De ce Decra

thumb video1

Rezistenta la impact

Decra Classic versus Invelitoare ceramica sau de ciment

video thumb1

Securitatea instalarii

Decra Classic versus Invelitoare metalica traditionala

   
video thumb1

Securitatea instalarii

Decra Classic versus Invelitoare ceramica traditionala

video thumb1

Viteza de instalare

Decra Classic versus Tigla ceramica sau de ciment

   
video thumb1

Pregatirea pentru montaj

Rapid si curat. Decra Classic versus Tigla ceramica sau beton

 

Contactati-ne

Adresa: B-dul Biruintei nr.1 – Pantelimon, jud. Ilfov, la intrarea în Complexul Lebada
Telefon: 021.314.53.99
Mobil: 0744.30.46.36 / 0731.06.61.40
E-mail: office@testconstruct.ro

Trimiteti-ne un mesaj

 

Newsletter