AcoperisuriCase Decra - Light Roof Systems
Decra - acoperişul perfect. Calitate fara compromisuri

SISTEME 
DE ÎNVELITORI

Classic

Elegance

Stratos

Octava

Roman

Quadro

classic thumb

Oferă profilul şi aparenţa ţiglelor tradiţionale la mai puţin de o şeptime din greutatea acestora.

  elegance thumb

Eleganţă, stil, siguranţă în două variante de finisare: Elegance Satin şi High Gloss. Ca toată gama Decra, Elegance este o ţiglă puternică, dar uşoară.

  stratos thumb

Design simplu, liniar şi accentuat. Oferă aparenţa unui acoperiş de şindrilă de lemn, cu caracteristici excepţionale de performanţă, la doar o şeptime din greutatea ţiglei tradiţionale.

 

 

octava thumb

Un design unghiular distinctiv, modern, cu aparenţa ţiglei ceramice la o greutate de şapte ori mai mică.

  roman thumb

Inspirat de acoperişurile zonei mediteraneene, are un profil înalt pentru o cât mai apropiată similitudine cu olanele tradiţionale. Culoarea antichizată, în degrade, accentuează această notă aparte.

 

Ca membră a grupului Icopal, Decra este capabilă să ofere un pachet complet de acoperis dintr-o singură sursă, de la ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală la sistemul pluvial, inclusiv foile anticondens şi o gamă completă de accesorii.

 

Decra oferă posibilitatea de alegere între 6 modele de ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală, disponibile într-o gamă largă de culori.

 

Modulele Decra sunt gândite să asigure un finisaj atractiv şi economic pentru toate tipurile de acoperişuri cu pantă de minim 10º. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse în fabrică, completează sistemul, conferindu-i o etanşeitate perfectă.

Citeste mai mult...   Citeste mai mult...   Citeste mai mult...

Contactati-ne

Adresa: B-dul Biruintei nr.1 – Pantelimon, jud. Ilfov, la intrarea în Complexul Lebada
Telefon: 021.314.53.99
Mobil: 0744.30.46.36 / 0731.06.61.40
E-mail: office@testconstruct.ro

Trimiteti-ne un mesaj

 

Newsletter