AcoperisuriCase Decra - Light Roof Systems
Decra - acoperişul perfect. Calitate fara compromisuri

complex-lebda

Proiectare

Departamentul de proiectare va ajuta sa puneti in practica ideile. Pornim de la planificarea spatiului si sistematizarea criteriilor stabilite de dumneavoastra. In functie de necesitatile dumneavoastra pe termen scurt, mediu si lung,stabilim daca pornim de la configurarea unui spatiu locuibil sub acoperis - mansarda. Alegem solutia tehnica, optima, care raspunde exigentelor dumneavoastra si stabilim impreuna mijloacele economice si practice prin care urmeaza s-o implementam.

Asiguram consiliere pentru alegerea sistemului de invelitoare in functe de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului.

Reprezentantii nostri tehnico-comerciali se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua informatii si masuratori exacte. In acest mod suntem in masura sa va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie pentru a alege profilul culoarea si metoda de montaj potrivita pentru casa dumneavoastra. Va prezentam o imagine reala a operatiunilor, a termenelor de executie si pretul final.

Montaj

servicii-montajMontajul este efectuat cu personal calificat, pregatit la standardele stabilite de producator si organizat in echipe specializate pe tipuri de operatiuni. Fiecare echipa este condusa de un inginer coordonator care stabileste si supravegheaza toate fazele de executie a lucrarii.

Fiecare echipa de montaj este dotata cu autoturisme si set complet de scule si dispozitive si dotarile de protectia muncii pentru fiecare muncitor din echipa.

Logistica

servicii-logisticaServiciile pe care le executam sunt sustinute de divizia de logistica si transport (auto dotate cu SDV-uri specializate). Acordam garantiile specifice oferite de producator pentru materialele folosite si garantii de executie pentru lucrarile efectuate.

Garantie

label-30ani-garantieProiectarea judicioasa, profesionalismul echipelor operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa acordam acoperisurilor noastre 30 ani garantie pentru invelitoare si 10 ani garantie de buna executie la montaj.

pdfCertificat garantie

Contactati-ne

Adresa: B-dul Biruintei nr.1 – Pantelimon, jud. Ilfov, la intrarea în Complexul Lebada
Telefon: 021.314.53.99
Mobil: 0744.30.46.36 / 0731.06.61.40
E-mail: office@testconstruct.ro

Trimiteti-ne un mesaj

 

Newsletter